Lesvos News.net

Lesvos News.net
Ενημέρωση για Πολίτες με Άποψη

alexa.com για το lesvosnews.net

Lesvos News.net

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΩ ΤΩΡΑ!

BY LESVOSNEWS.NET
ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΙΑΤΡΩΝ  Ε.Σ.Υ.  ΛΕΣΒΟΥ
Εργαζόμενοι, εργαζόμενες, πολίτες της Λέσβου!
Εμείς, οι γιατροί του Νοσοκομείου της Μυτιλήνης και των Κέντρων Υγείας του νησιού, απευθυνόμαστε σε σας για να μοιραστούμε τις ανησυχίες μας για την κατάσταση που διαμορφώνεται τελευταία στο χώρο της Υγείας στη Λέσβο. Τόσο το Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όσο και τα Κέντρα Υγείας του νησιού πάντα λειτουργούσαν με ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή, νοσηλευτικό προσωπικό, παραϊατρικές ειδικότητες, γιατρούς ειδικοτήτων.ανάγνωση του υπολοίπου »
27/01/2011

Απάντηση από Λήμνο στα “παραμύθια” του Βασίλη Κοντάρα

BY LESVOSNEWS.NET
ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
(Ε.Λ.Μ.Ε.) ΛΗΜΝΟΥ & ΑΓ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
(Κτίριο ΓΕ.Λ. Μύρινας)                                                        Ημερομηνία: 27/1/2011
Λ. Δημοκρατίας 16
Τ.Κ. 81400
Προς: Δ/ντή Δ.Ε. Ν. Λέσβου κο Βασίλειο Κοντάρα
Κοιν. Σχολικές μονάδες ν. Λήμνου
Γραφείο Δ.Ε. Λήμνου
Γραφείο Ε.Ε. Ν. Λέσβου
Γραφείο Φυσικής Αγωγής
Θέμα: Επιστολή σχετικά με το έγγραφό σας «Ενημέρωση για τη μισθοδοσία των
εκπαιδευτικών της Δ/σής μας».

Κε Διευθυντά,
Με το υπ’ αρ. πρωτ. 150/21-1-2011 έγγραφό σας,πιστεύουμε ότι επικεντρώνεστε σε τρία κυρίως ζητήματα:
1. Ότι και οι συνάδελφου Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου ήταν ενήμεροι από τον Νοέμβριο του 2010 για τις κρατήσεις και δεν εξέφρασαν καμία αντίδραση.
2. Ότι κάποιοι «αυθαίρετα ανέλαβαν την εργολαβία της προστασίας των συναδέλφων, όχι όμως και την ευθύνη των ισχυρισμών τους».
3. Στο θέμα των κρατήσεων.
Θεωρούμε υποχρέωσή μας να απαντήσουμε, κοινοποιώντας ταυτόχρονα προς τα σχολεία και τα Γραφεία στα οποία αποστείλατε την επιστολή σας.
1. Οι συνάδελφου Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου ήταν ενήμεροι από τον Νοέμβριο του
2010 για τις κρατήσεις και δεν εξέφρασαν καμία αντίδραση.ανάγνωση του υπολοίπου »
27/01/2011

Σύλληψη 10 μεταναστών στη Μυτιλήνη

BY LESVOSNEWS.NET
Σήμερα στις 09.30, κατά τη διάρκεια περιπολίας, εντοπίσθηκε από προσωπικό πλωτού περιπολικού του Λιμενικού Σώματος, στη θαλάσσια περιοχή «ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ» Λέσβου, κατεστραμμένο φουσκωτό μηχανοκίνητο σκάφος, χωρίς επιβαίνοντες.
Στις 10.30, στελέχη της Λιμενικής Αρχής εντόπισαν, στην περιοχή «ΚΟΥΤΣΟΥΚΙΔΙ», εννέα (09) αλλοδαπούς (8 άνδρες και 1 γυναίκα), χωρίς νόμιμα έγγραφα, οι οποίοι δήλωσαν ότι είχαν ξεκινήσει από τα απέναντι τουρκικά παράλια, με το ανωτέρω σκάφος.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, ενώ το σκάφος κατασχέθηκε.

27/01/2011

Κοπή Βασιλόπιτας στη Γ.Γραμματεία Αιγαίου και Ν. Πολιτικής

BY LESVOSNEWS.NET
«Πετύχαμε τους στόχους μας το χρόνο που πέρασε». Με αυτή τη φράση ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Δημήτρης Χαλκιώτης, περίγραψε εν συντομία το έργο της Γενικής Γραμματείας, στη διάρκεια της καθιερωμένης τελετής κοπής  βασιλόπιτας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων, στη Μυτιλήνη.
Παρουσία των μητροπολιτών Μηθύμνης και Μυτιλήνης, Χρυσοστόμου και Ιακώβου αντίστοιχα, εκπροσώπων των πολιτικών, στρατιωτικών αρχών, κοινωνικών φορέων και τωνανάγνωση του υπολοίπου »
27/01/2011

Απίστευτη τηλεφωνική απάτη με … σύνταξη!!!!

BY LESVOSNEWS.NET
Σύμφωνα με έγκληση που υπεβλήθη την 11.00 ώρα  της 26-1-2011 , στο Αστυνομικό Τμήμα  Καλλονής Λέσβου , από 70χρονο ημεδαπό , την 10-1-2011 και ώρα 12.00 , άγνωστο άτομο επικαλούμενο υπάλληλο Δημόσιας Υπηρεσίας των Αθηνών , αφού επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά , τον εξαπάτησε πείθοντάς τον να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 2.550 € , προκειμένου να τακτοποιηθεί προσωπική του συνταξιοδοτική υπόθεση .
Προανάκριση για το αδίκημα ενεργείται από  το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής .
27/01/2011

Η Πολιτική Γραμματεία της Δημοκρατικής Αριστεράς στη Λέσβο

BY LESVOSNEWS.NET
Στις 24 Ιανουαρίου 2011 πραγματοποιήθηκε η Ιδρυτική Συνέλευση της Δημοκρατικής Αριστεράς Λέσβου. Κατά τη διάρκειά της συνέλευσης τα στελέχη του κόμματος Στέφανος Μπαγεώργος και Δώρα Καλλιπολίτη μίλησαν για την αναγκαιότητα της συγκρότησης της Δημοκρατικής Αριστεράς και ενημέρωσαν για την πορεία του κόμματος προς το Ιδρυτικό Συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στηνΑθήνα 1-3 Απριλίου 2011.
Οι συμμετέχοντες στη συνέλευση εξέφρασαν τις προτάσεις τους σε σχέση με τα παραπάνω ζητήματα και εξέλεξαν την Πολιτική Γραμματεία της Δημοκρατικής Αριστεράς Λέσβου, η οποία αποτελείται από τους: Γιώργο Αθηνιώτη, Δημήτρη Βελούτσο, Στέλιο Βουνάτσο, Δημήτρη Μπουρνού του Νικολάου, Στρατή Ψάλτου.
Η Πολιτική Γραμματεία εξέλεγε γραμματέα τον Στρατή Ψάλτου και αναπληρωτή γραμματέα τον Δημήτρη Βελούτσο. Επίσης, κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασής της, έθεσε ως άμεσης προτεραιότητας τα εξής ζητήματα:ανάγνωση του υπολοίπου »
27/01/2011

Δευτέρα 31/01/2011: Κοπή πίτας εργαζομένων Δήμου Λέσβου

BY LESVOSNEWS.NET
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΛΕΣΒΟΥ
Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λέσβου σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011 στις 12.00 το μεσημέρι στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.
Είναι η πρώτη φορά που ο Σύλλογος θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, σε μια εκδήλωση για όλους τους εργαζόμενους του νησιού. Με την ευκαιρία αυτή θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη συνάντηση του συνόλου των εργαζομένων με την Δημοτική αρχή Λέσβου. Για τους λόγους αυτούς η παρουσία όλων είναι απαραίτητη. Ο Σύλλογος, μετά από συνεννόηση με την Δημοτική αρχή, έχει εξασφαλίσει σχετική άδεια για την παρουσία όλων των εργαζομένων στην εκδήλωση της κοπής της πίτας.


27/01/2011

Λέσβος: Σχέδια Βελτίωσης για λίγους

BY LESVOSNEWS.NET
Τις ενστάσεις τους για την προκήρυξη των Σχεδίων Βελτίωσης για αγρότες και ειδικότερα για το πολύπλοκο σύστημα βαθμολογίας με 52 κριτήρια, αναφέρουν σε επιστολή που απέστειλαν στον ΑγροΤύπο οι Γεωπόνοι – Μελετητές κ.κ. Δεϊλόγκος Γρηγόρης και Γατσής Ιωάννης. Όπως τονίζουν, μετά από αναμονή τόσων πολλών μηνών η προκήρυξη για τα Σχέδια Βελτίωσης προβληματίζει έντονα τους Γεωπόνους Μελετητές. Υπάρχουν πολλά αρνητικά σημεία που καθιστούν αδύνατη τη συμμετοχή πολλών αγροτών της Λέσβου λόγω των υψηλών απαιτήσεων του προγράμματος.
Αναλυτικότερα στην επιστολή τους αναφέρουν τα εξής:
Εφαρμόζεται για πρώτη φορά ένα πολύπλοκο σύστημα βαθμολογίας με 52 κριτήρια (υπάρχουν τουλάχιστον 10 κριτήρια που δεν αφορούν το αγροτικό κόσμο της Λέσβου πχ. προστασία λιμνών, τρομώδη νόσο, ενεργειακά φυτά, παραγωγή αναπαραγωγικού υλικού, συμμετοχή σε άλλα γεωργοπεριβαλλοντικά μέτρα, κλπ.). Η κλίμακα βαθμολογίας κυμαίνεται από 0 – 100. Η ελάχιστη βαθμολογία που ορίζεται ως βάση είναι το 40, ενώ παράλληλα πρέπει να συγκεντρώνονται τουλάχιστον 15 βαθμοί από την ενότητα που αφορά τη συμβολή του επενδυτικού σχεδίου στους στόχους του προγράμματος (με ορισμένα από τα σχετικά κριτήρια της ενότητας να αφορούν από ελάχιστα έως καθόλου τους αγρότες-κτηνοτρόφους του νησιού μας).
Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι η υφιστάμενη κατανομή του προϋπολογισμού των 25 εκατ. € που προβλέπεται γιαανάγνωση του υπολοίπου »
27/01/2011

Κείμενα παρέμβασης

BY LESVOSNEWS.NET
του  Οδυσσέα Ιωάννου/protagon.gr
«Να γράφεις περισσότερα κείμενα παρέμβασης, αυτά έχει ανάγκη η εποχή» μου είπε ένας άγνωστός μου αναγνώστης του protagon πριν λίγες εβδομάδες στον «Σταυρό του Νότου». Δεν το κουβεντιάσαμε, ήταν από εκείνους τους βιαστικούς διαλόγους σαν αποχαιρετισμός σε τρένο που φεύγει, αλλά κατάλαβα τι εννοούσε, το έχω ξανακούσει. Συγκεκριμένα πράγματα ήθελε, επίκαιρα, με ονόματα, με λύσεις, να παίρνεις θέση για το γεγονός του σήμερα, να κινδυνεύεις, να μην κρύβεσαι. Φαντάζομαι, εννοούσε πως προτιμάει –γιατί αυτό έχει ανάγκη η εποχή- ένα άρθρο για τον φράχτη στον Έβρο, ή για την ανεργία, παρά μία προσωπική θεωρητικούρα γιατί αγαπάω τον Καμύ ή για την ακανόνιστη στίξη των αισθημάτων.
Παραβλέποντας την πεποίθησή μου πως η εποχή δεν έχει καμμία ανάγκη τα δικά μου κείμενα –μόνο εγώ τα έχω ανάγκη- όταν μυρίζω φωτιά στον αέρα δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ και να προσανατολιστώ προς την εστία της. Στις αναθυμιάσεις, όπως και στα δακρυγόνα, χαμηλώνεις, δεν ορθώνεις το κορμί σου, τα αέρια εξαπλώνονται προς τα πάνω, στοιχειώδες…
Υπάρχουν τόσοι τρόποι να πάρεις μέρος στην εποχή σου, τόσες κοψιές ανθρώπων και γραφιάδων, που τα «κενά» πάντα συμπληρώνονται. Πάντα οι εποχές ήταν δύσκολες, πάντα οι ραφές μας ζορίζονταν, πάντα μία επικαιρότητα βαριά και περισπωμένη διεκδικούσε από την γλώσσα όλες τις εφεδρείες της, όλο της τον έρωτα. Το έχω ανάγκη κι εγώ. Όμως όχι σε αντιδιαστολή με τις «θεωρητικούρες», δεν σκάβεις εκεί το χαράκωμά σου. Δεν είναι εκτός εποχής –και των αναγκών της- το γιατί αγαπάω τον Καμύ. Κατ’ αρχήν το γεγονός πως θα γραφτεί από έναν άνθρωπο στην Αθήνα το 2011, το εντάσσει όχι μόνο στην εποχή αλλά και στην πρώτη γραμμή του πυρός.
Μπορεί στην πρώτη σφαίρα να ψοφήσει, μπορεί και όχι.
Είναι σαν να μου ζητάς να ζήσω μόνο με εφημερίδες, χωρίς λογοτεχνία, μόνο με το δελτίο ειδήσεων του Mega, δίχως τις ταινίες του Χάνεκε. Ε, μετά πήγαινε με και μια βόλτα εκεί που στειρώνουν τα σκυλιά…
Μόλις ξυπνήσεις το πρωί, έχεις ήδη δέκαανάγνωση του υπολοίπου »
27/01/2011

”Λέσβος και οικολογία” περίπατος στην Αμαλή

BY LESVOSNEWS.NET
Την Κυριακή 30 /1/2011 η ομάδα ”Λέσβος και οικολογία” πάει για περίπατο στην Αμαλή.
Ραντεβού στις 11:00 στο parking Μυτιλήνης απέναντι από τον Βερόπουλο. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!
27/01/2011

Art on Docks … μια άλλη έκθεση στη μαρίνα Μυτιλήνης από Παρασκευή 28/01/2011

BY LESVOSNEWS.NET
Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης (ΕΤΑ) ανοίγει τις πύλες της μαρίνας Μυτιλήνης στο κοινό του νησιού, και όχι μόνο, με μια θεματική έκθεση τεσσάρων καλλιτεχνών που ζουν και δημιουργούν στο νησί της Μυτιλήνης, υπό τον τίτλο Art on Docks, δίνοντας μια άλλη διάσταση στην καινούργια μαρίνα, η οποία λειτούργησε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2010.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 28/1/2011 στις 20.30 στις εγκαταστάσεις της μαρίνας στο Μακρυγιαλό.
Θα φιλοξενηθούν έργα των καλλιτεχνών:

Λένας Τριανταφύλλου-Γλυπτική
Γιώργου Ιορδάνου-Φωτογραφία
Αλέξανδρου Καραβά-Ζωγραφική
Γιώργου Κατσαρού-Trash Art
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου 2011.
Ώρες λειτουργίας: 9.00 π.μ.-8.00 μ.μ. καθημερινά.ανάγνωση του υπολοίπου »
27/01/2011

Τουρκική «βόλτα»…

BY LESVOSNEWS.NET
Κινήθηκε με δυτική πορεία από τα Δαρδανέλια προς τη Λήμνο πλέοντας σε διεθνή ύδατα και στις 2:13 το πρωί μπήκε εντός των εθνικών χωρικών υδάτων “επισκεπτόμενη” το νησί της Σκύρου και τα παράλια της Εύβοιας.
Αφού ολοκλήρωσε τον διάπλου της στα νησιά, ο κυβερνήτης έστρεψε τη φρεγάτα νοτιοανατολικά, βγήκε στα διεθνή ύδατα και κινήθηκε προς την Τουρκία.ανάγνωση του υπολοίπου »
27/01/2011

Eξάπλωση του μύκητα που «σιγοτρώει» τα πλατάνια – Στη Λέσβο τι γίνεται ?

BY LESVOSNEWS.NET
Ανησυχητικές διαστάσεις έχει λάβει η εξάπλωση του μύκητα που «σιγοτρώει» και τελικά σκοτώνει τα αιωνόβια δέντρα. Η εξάπλωση του μύκητα Ceratocystis platani που «σιγοτρώει» και νεκρώνει σιγά σιγά τους ελληνικούς πλατάνους έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις. Η ασθένεια η οποία πρωτοεμφανίστηκε πριν από περίπου οκτώ χρόνια σε αιωνόβια δέντρα στη Μεσσηνία έχει ως σήμερα καταστρέψει εκατοντάδες άλλα, τόσο στην Πελοπόννησο όσο και σε περιοχές της Θεσπρωτίας. Σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, υπό την προεδρία του υφυπουργού κ. Θ. Μωραΐτη, αποφασίστηκε η άμεση λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της καταστρεπτικής ασθένειας του πλατάνου προτού πλήξει και άλλες περιοχές της χώρας.
Αλήθεια στη Λέσβο οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν ασχοληθεί με το θέμα????
«Το πλατάνι αποτελεί ένα ενδημικό είδος που απαντάται σε όλη την Ελλάδα και είναι συνδεδεμένο τόσο με το φυσικό όσο και με το ανθρωπογενές περιβάλλον της χώρας.Καταβάλλονται όλες οι προσπάθειες να περιοριστεί η ασθένεια και να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εξάπλωσης του μύκητα» τόνισε ο κ. Μωραΐτης.
Πώς μεταδίδεται ο μύκητας
Ο κυριότερος παράγοντας διασποράς του μύκητα σε μεγάλες αποστάσεις, σύμφωνα με τους επιστήμονες του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου, θεωρείται ο άνθρωπος. Μπορεί ναανάγνωση του υπολοίπου »
27/01/2011

Αφανίζουν τα ψάρια του Αιγαίου

BY LESVOSNEWS.NET
Tουρκικά ψαράδικα με τα πιο σύγχρονα μέσα αφανίζουν ανεξέλεγκτα τα ψάρια από το Αιγαίο. Αφού «στέγνωσαν» τη Μαύρη Θάλασσα, οι αλιευτικοί τους στόλοι κατηφόρισαν στο Αιγαίο και σαρώνουν τον βυθό, όλο τον χρόνο, από τη Σαμοθράκη μέχρι τα Δωδεκάνησα. Με σκάφη σχεδόν τριπλάσια σε μέγεθος από τα ελληνικά και απαράδεκτους τρόπους ψαρέματος, που εξαφανίζουν τα λιγοστά ιχθυαποθέματα, επιδίδονται σε μια άνευ ελέγχου αλιεία με ανυπολόγιστες συνέπειες για το θαλάσσιο οικοσύστημα, ενώ συχνά παραβιάζουν ακόμη και τα ελληνικά χωρικά ύδατα.
Εκπρόσωποι των ψαράδων ενημέρωσαν προχθές υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, ενώ τελευταία κάνουν καθημερινές καταγγελίες στα λιμεναρχεία Καβάλας και Αλεξανδρούπολης για τουρκικά σκάφη που εισέρχονται σε ελληνικά ύδατα.ανάγνωση του υπολοίπου »
27/01/2011

H Κομισιόν μας γλύτωσε από το μονοπώλιο στη Μυτιλήνη

BY LESVOSNEWS.NET
Με το επιχείρημα ότι η συγχώνευση θα δημιουργούσε συνθήκες μονοπωλίου στην ελληνική αγορά αερομεταφορών η Κομισιόν απαγόρευσε τη συνένωση της Aegean με την Olympic Air. Οπως αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η συγχώνευση θα προκαλούσε αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων για τα 2/3 των ταξιδιωτών από και προς την Αθήνα.
Σε δηλώσεις του ο Χοακίν Αλμούνια, επίτροπος για θέματα ανταγωνισμού, δήλωσε πως η πλευρά του έκαν “ό,τι ήταν δυνατό για να βρούμε μια λύση”, όμως τα μέτρα που πρότειναν οι Aegean και Olympic Air “δεν θα προστάτευαν επαρκώς τα συμφέροντα” των επιβατών.Η συγχώνευση (εφόσον πραγματοποιείτο) “θα οδηγούσε σε οιονεί μονοπωλιακή κατάσταση” στις γραμμές από την Αθήνα που εξυπηρετούν τους εξής προορισμούς:
Θεσσαλονίκη
Ηράκλειο
Χανιά
Ρόδο
Σαντορίνη
Μυτιλήνη
Χίο
Κω
Σάμο
Οι ανωτέρω προορισμοί, επισημαίνει η Κομισιόν, δεν καλύπτονται από το πρόγραμμαανάγνωση του υπολοίπου »
27/01/2011

Κοπή πίττας στο Ίππειος

BY LESVOSNEWS.NET
27/01/2011

31/01/2011 Κοπή Βασιλόπιτας του Ν.Ο.Μ.

BY LESVOSNEWS.NET
Τη Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 6 μ.μ., οΝαυτικός Όμιλος Μυτιλήνης (Ν.Ο.Μ.) σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων – Φίλων Κωπηλασίας, Κολύμβησης & Υδατοσφαίρισης, διοργανώνει την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Cafe – Club “Monkey” (Προκυμαία Μυτιλήνης).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα βραβευτούν όπως κάθε χρόνο οι διακριθέντες αθλητές του Ν.Ο.Μ. για το 2010 και θα απονεμηθούν έπαινοι στους μεγάλους χορηγούς του Συλλόγου.ανάγνωση του υπολοίπου »
27/01/2011

Τα επενδυτικά σχέδια της ΝΕΛ

BY LESVOSNEWS.NET

Eπενδυτικά σχέδια που περιλαμβάνουν τη ναυπήγηση έξι πλοίων εντός των επόμενων ετών, ενεργότερη δραστηριοποίηση στον τουρισμό και στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, καθώς και νέα δρομολόγια, έχει στο «μενού» της η ΝΕΛ.ανάγνωση του υπολοίπου »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου